Velkommen til "Gartnertips"!
Mit navn er Hans-Erik Hansen. Jeg er uddannet planteskolegartner; - og var i lære på Højvang planteskole ved Vordingborg og hos Erik Lund Andersen, som lå ved Reersø. Jeg sluttede af på Vilvorde havebrugshøjskole i Ordrup i 1978.
Den 2. maj 1978 blev jeg ansat som gartner i Ishøj kommunes parkforvaltning og kunne den 2. maj 2018 fejre mit 40års jubilæum...
Ideen med min hjemmeside er ikke af ny oprindelse. For ca. 8 år siden havde jeg en anden hjemmeside af samme navn, men kom desværre til at slette siden... en handling - jeg siden har været meget ked af. Derfor vil jeg hermed starte siden op igen.
Mine interesser indenfor gartnerfaget spænder vidt. Derfor er det min intension at komme ind på rigtig mange emner både i ord og billeder. Til sidst men ikke mindst vil jeg oprette en brevkasse, hvor I - kære læsere - kan komme med spørgsmål om alt, hvad I brænder inde med indenfor gartnerfaget.
Billedet er det tidligere Byvåben bed fra Ishøj kommune, som jeg og en kollega har plantet i hele dets levetid fra 1992 til 2008.

I øvrigt... en stor tak til alle kommentarerne i gæstebogen...


21-Juni-2020

Indendørsbeplantning i Ishøj kommune

Som skrevet i mit forord blev jeg ansat i Ishøj Kommunes parkforvaltning den 2. maj 1978, som blev en lang og god periode.....

02-Juli-2020

Svar til Vivian om hendes Ligusterhæks trivlsel