Thyme Planteskole ved Herfølge.

Thyme Planteskole ligger meget centralt placeret ved Herfølge. Den er meget velanset og har et stort kundegrundlag. Der er ca 20 medarbejdere og alle er faglærte, så man kan altid finde en ansat til at vejlede en. 

Plantesortimentet er meget stort og planteskolen er hele tiden med på nye ideer. Bl. a. blev årets Rosenkåring foretaget hos Thyme i sommeren 2015. Et af de nye tiltag planteskolen har foretaget i 2016 er en ny cafè, hvor man kan nyde en kop kaffe og en kage. Grundet at Thymes planteskole hele tiden har udviklet sig med nye tiltag i butikken og samtidigt har kastet sig over nye forretningsområder har medført at "Home & Garden / Planteskoleringen" har udnævnt Thymes planteskole til Årets planteskole i 2016. En rigtig flot hæder. Tillyke fra undertegnede..

 

Jeg kan på det bestemteste anbefale planteskolen, som er et besøg værd...

Dens adresse er : Gammel Hastrupvej 1, 4600 Køge.

Velkommen til Thyme Planteskole

Flemmings Planteskole i sydsjælland.

En anden planteskole, jeg varmt kan anbefale, er : Flemmings planteskole, som ligger i et meget naturskønt område ved Ugledige i sydsjælland. 

Ligesom Thymes Planteskole er Flemmings Planteskole også med i kæden "Home & Garden" , som er et kendetegn for kvalitetsvarer.

På nogle af planteskolens naturskønne omgivelser er oprettet et Arboret. ( en stor samling plantearter) , som er plantet ud på bakkerne, så man kan nyde dem i al deres pragt. Bl. a. kan man nyde en meget stor del af de Japanske ahorn arter (Acer palmatum)

Planteskolens adresse er : Ugledigevej 48, 4720 Præstø

 

Biopix.dk

Vinterlandskab fra Finland. http://WWW.biopix.dk

Iagttagere, af de skrevne sider, har nok lagt mærke til, at der under flere billeder er skrevet : "leveret af http://www.biopix.dk 

Biopix er en samling af biologiske billeder, primært fra Norden. Biopix anvendes af studerende, undervisere, forskere, fotografer etc. som et online opslagsværk.

Det er meget professionelle billeder taget af fotografer med avancerede digitale kameraer som dette billede oprigtigt viser.