Thyme Planteskole ved Herfølge.

Thyme Planteskole ligger meget centralt placeret ved Herfølge. Den er meget velanset og har et stort kundegrundlag. Der er ca 20 medarbejdere og alle er faglærte, så man kan altid finde en ansat til at vejlede en. 

Plantesortimentet er meget stort og planteskolen er hele tiden med på nye ideer. Bl. a. blev årets Rosenkåring foretaget hos Thyme i sommeren 2015. Et af de nye tiltag planteskolen har foretaget i 2016 er en ny cafè, hvor man kan nyde en kop kaffe og en kage. Grundet at Thymes planteskole hele tiden har udviklet sig med nye tiltag i butikken og samtidigt har kastet sig over nye forretningsområder har medført at "Home & Garden / Planteskoleringen" har udnævnt Thymes planteskole til Årets planteskole i 2016. En rigtig flot hæder. Tillyke fra undertegnede..

 

Jeg kan på det bestemteste anbefale planteskolen, som er et besøg værd...

Dens adresse er : Gammel Hastrupvej 1, 4600 Køge.

Velkommen til Thyme Planteskole

Biopix.dk

Vinterlandskab fra Finland. http://WWW.biopix.dk

Iagttagere, af de skrevne sider, har nok lagt mærke til, at der under flere billeder er skrevet : "leveret af http://www.biopix.dk 

Biopix er en samling af biologiske billeder, primært fra Norden. Biopix anvendes af studerende, undervisere, forskere, fotografer etc. som et online opslagsværk.

Det er meget professionelle billeder taget af fotografer med avancerede digitale kameraer som dette billede oprigtigt viser.

Hillis planteskole

Den 19. august 2018 har jeg været på besøg på Hillis planteskole - Hårlevvej 9, ved Hårlev. 

Profil :

Hillis Planteskole blev startet i Hårlev, syd for Køge ud mod Stevns, i august 1987, af Hilmer og Lis Jensen. Vi er begge uddannede planteskolegartnere.
Produktionen består fortrinsvis af stedsegrønne til have og anlæg, og et mindre sortiment i blomstrende buske, alletræer, frugttræer og frugtbuske samt stauder og bunddække.
Størstedelen af planterne dyrkes i container, og enkelte arter dyrkes som markkultur.

Det var en stor oplevelse at besøge og tale med Hilmer, en oplevelse der gør, at jeg varmt kan anbefale Hillis planteskole til anlægsgartnere og havedesignere...